Asbestverwijderen in Noord-Nederland

Wij zijn experts op het gebied van het verwijderen van asbesthoudende materialen. Dit doen we o.a in het noorden en het oosten van het land. We hebben jarenlange ervaring met het saneren van asbest en daarnaast beschikt BZN Asbestsanering over alle benodigde certificaten zodat we altijd volledig veilig en verantwoord te werk kunnen gaan.

BZN licentienemer van MiniContainment
BZN is licentienemer geworden van MiniContainment Nederland BV. MiniContainment is een nieuwe manier van kleinschalig asbest saneren. Bij een MiniContainment wordt een klein doorzichtig frame over het te saneren object geplaatst. Via handschoenopeningen kunnen medewerkers hun werk doen zonder dat ze blootgesteld worden aan vrijkomende asbestvezels. Saneren met MiniContainment is innovatief en duurzaam. Daarnaast is het veiliger, veroorzaken we minder overlast en kunnen we saneringen sneller uitvoeren. Een mooie toevoeging aan ons vakmanschap! Met de nieuwe saneringsmethode van MiniContainment verwachten we nog beter voor elke opdracht de juiste en beste manier van saneren te kunnen toepassen.

afbeelding

Bedrijfsfilm

0:00 / 0:00

calamiteiten

BZN is 24uur per dag 7 dagen per week bereikbaar voor calamiteiten als brandschades onvoorziene asbestbronnen, besmettingsgevaar, instortingsgevaar en overige calamiteiten.